total image concept salon

Tarieven 2017 – 2018

 

* NIEUW MILANO KOOPAVOND DAMES EN/OF HEREN

Inclusief kleuring € 121,25

Exclusief kleuring € 88,25

Compleet verzorgde avond met uitgebreid advies voor zowel haar, kleding en accessoires en make up voor de mannen en vrouwen. Iedere avond is er een gastkok ter plaatse voor de finishing van een aantal Amuses en zijn er  een vakfotograaf en visagist om de avond met een professionele fotoshoot te beeindigen. Interessant voor bijvoorbeeld zakelijke doeleinden(groepsfoto, linked in) of puur familiair en/of vriendschappelijk. 

 

DONNE (vrouwen)

Taglio € 41,25

Complete knipbehandeling. Persoonlijk advies, was massage, verzorging, knippen en stylen. Vergezeld met koffie, kappertjino, espresso, thee, of….. Uiteraard niet zonder versnapering.

Taglio di capelli e colore € 78,50

Complete knip – en kleur behandeling. Persoonlijk advies, wasmassage, knippen, kleuren, verzorgen en stylen van kort haar of uitgroeibehandeling. Vergezeld met koffie, kappertjino, espresso, thee, of ….. Uiteraard niet zonder versnapering.

Half lang haar € 83,50
Lang haar       € 91,50

Meches di sole (highlights) € 92,50

Solo’s duo’s of trio’s van kleuren gemêleerd met de eigen haarkleur, nauwkeurig gezet met aluminiumfolie. Inclusief knippen verzorgen en stylen.
Arbeidsintensief. Wel het beste resultaat.
Vergezeld met koffie, kappertjino, espresso, thee, of ….. Uiteraard niet zonder versnapering.

Half lang haar € 99,50
Lang haar      € 109,50

Riccioli permanent € 99,50

In zachte vloeistof en op kleurrijke wikkels ingezette pakketjes van haar, zorgen voor de meest natuurlijke krulresultaten. Ter ondersteuning of om aan de lucht op te laten drogen. Om je vingers en je kam bij op te eten. Geheel compleet.

Colorazione Botanico € 92,50

Een yoghurt dikke compositie van 100% plant en water voor de mooiste haarkleur. Vanzelfsprekend gecompleteerd met advies, knippen, verzorging en stylen. Vergezeld met koffie, kappertjino, espresso, thee, of ….. Uiteraard niet zonder versnapering.

Half lang haar € 99,50
Lang haar      € 109,50

Piega (wassen föhnen) € 31,50

Een met borstels gecreëerde stevige bombage in het haar. Volop volume en glanzend gepolijst met Argan olie. Chique vlot, eigentijds of voor een gala in model geföhnd haar. Geheel compleet met wassen, verzorging een hapje en een drankje.

Lang haar € 42,50

Milaan € 65,50

Glamour haar en make up. Alles in één voor een chique avondje uit. Exclusief knippen.

Inclusief knippen € 95,00
UOMINI (mannen)

Taglio Uomo € 35,25

Modern, klassiek, draagbaar of woest aantrekkelijk geknipt haar. Vanzelfsprekend compleet met gel, wax, en de juiste versnaperingen.

Colore Uomo € 62,00

Absoluut geen paprika geel of wortel oranje maar echte mannelijke haarkleuren. Blijvend mooi. Van mixed-grijs/natuur tot 100% natuurlijk of gewaagd punk.

Barba Papa € 7,50
Ook voor niet vaders. Baard of snor bijwerken met de tondeuse. Zonder scheerschuim of scheermes.

Forbici (tondeuze) € 22,50

Glad bolletje met de tondeuse geschoren. Wel keurig netjes en professioneel afgewerkt. Niet zonder een natje en een droogje.

Capelli crespi € 89,50

Stevige pasta die sterk krullend of kroezend haar zes weken de baas is en blijft. Compleet met knippen en alles wat er bij een behandeling hoort om het de man aangenaam te maken.

BAMBINI (kinderen)

Bambini mini € 19,00

De allerkleinsten tot en met 8 jaar. Knippen, niet stil zitten (dan duurt het langer en krijg je meer lekkers) en stoere gel of glimmende olie.

Bambini magiore € 27,00

Kinderen van 9-14 jaar Bijna net als grote mensen naar de kapper. Geen Frangelico liqueur. Wel limonade en iets lekkers erbij.

STUDENTI

Taglio signore o gentiluomini € 22,75

Mannelijke en vrouwelijke arme studenten krijgen de volledige aandacht voor het juiste kapsel. Ook geheel compleet met advies en versnaperingen.

Colore € 47,50

Je wilt als student natuurlijk ook de sensatie van hip of natuurlijk gekleurd haar kunnen ervaren. Gaaf blond of punk, natuurlijk of een klein beetje kleur. Voor €47,50 ben je geknipt gekleurd en van het juiste advies, hapje en drankje voorzien.
Voor (half )lang haar of speciaal-kleuringen wordt een toeslag berekend van maximaal €45.

Voor modelföhnen wordt een toeslag van €10,00 berekend, €25 voor lang haar

Actueel
24

Feb

Manilla Filipijnen. Capelli Milano kleedt en stijlt de finalist voor Mister International Nederland
               Claudio Schoorstra.

--

Maart.

Bologna Italië. Training van OWAY en een bezoek aan de farm


Afspreken met Femke

Femke ten Hoven, 20 jaar beleeft het allround kappersvak al 3 jaar als haar grootste passie en werkt hard aan een eigen klanten kring. Femke wil ook haar eigen salon binnen Capelli Milano.  Bij Femke betaal je het studententarief van €28,00. Met hier en daar nog wat begeleiding en mogelijk wat meer van jouw tijd ga je hoe dan ook professioneel de salon weer uit. 

Vraag naar Femke!

(alleen voor nieuwe klanten)