CAPPER

Binnenkort verandert salon ideeaal in de naam CAPPER.  Deze Total Image Concept Salon is steeds in beweging met volop nieuwe ideeën.

Een vernieuwend concept staat niet zomaar overeind en dat weten we bij CAPPER maar al te goed. We willen in ieder geval vernieuwend en verbindend zijn en vooral informeel. Met jou gaan we op zoek naar je sterke punten zodat je een statement kunt maken zonder een karikatuur van jezelf te worden.

In de nabije toekomst komen wij naar buiten met onze eigen shows. Daarbij gaat het niet alleen om fashion, maar ook om het netwerken naast de catwalk.

We begeleiden soms ook leerlingen tussendoor in ons leerbedrijf maar dit zal nooit ten koste gaan van de kwaliteit van jouw behandeling. Neem gewoon lekker je tijd! En heb je die niet, dan is onze Velocita  wellicht de oplossing. Met een velocita-snelheid- zit je in een rustige entourage op een speciaal daarvoor gereserveerde plaats in de agenda, en sta je met maximaal 15 minuten wachttijd vlot weer buiten.

Onze leerlingen hebben direct al een portie ervaring bij binnenkomst en vragen dus ook niet teveel aandacht overdag, maar kunnen natuurlijk wel zo hun vragen stellen. Vandaar hun eigen aangepaste tarief.

De salon zal in September 2020 ook een volledige make up lijn gaan aanbieden en daarmee automatisch workshops verzorgen.

Onze honden zijn al jaren een vast gezicht in de salon.Wij laten de honden gerust tussendoor even uit terwijl jij in de kleur zit.

 

 


 

Actueel

dinsdag tot vrijdag: 9.30 - 17.30

zaterdag                  : 9.30 - 14.00

CORONA UPDATE: DE SALON IS OPEN, VANWEGE DRUKTE RESERVEER TIJDIG.

Omdat mondkapjes bijna geen effect hebben volgens RIVM, en de kosten hiervan extreem hoog zijn, gebruiken wij géén mondkapjes. Neem deze zelf desgewenst mee.