total image concept salon

Partner en leverancier Cosmetic Haircare over Framesi


Mijn naam is Stephanie le Blanc, eigenaar van Cosmetic Haircare en o.a. de exclusieve distributeur van Framesi in Nederland.

Duizenden haarstylisten uit de hele wereld werken dagelijks met het Italiaanse merk Framesi.  Framesi wordt gedreven door een groep mensen met passie en hart voor niet alleen het kappersvak, maar ook voor mode. Daar ligt de basis van het succes.

Framesi haalt  haar inspiratie uit architectuur, design, stoffen en materialen van modeontwerpers. Niet alleen voor de producten, maar ook voor de collectie die twee keer per jaar uitkomt. Wij zijn trots op de signatuur ‘Made in Italy’. Dit combineert Framesi met hoogwaardige, commerciële producten, gebaseerd op resultaatgerichte technieken.

In de samenwerking met Capelli Milano hebben wij een partner gevonden  waarmee wij deze passie kunnen delen en startende salons kunnen ondersteunen met de complete productlijn van Framesi en met de benodigde inspiratie en educatie.

Framesi bestaat uit de Framcolor 2001, de meest bekende lijn, bestaat uit  met meer dan 100 tinten en is bedoeld voor de creatieve kapper die van veelzijdigheid houdt. Framcolor Glamour is een pre-mixed lijn en Framcolor Eclectic is een semi-permanente kleuring, zonder ammonia en parafenyleendiamine (PPD).

Onlangs zijn de Framcolor 2001 kleuringen uitgebreid met Eclectic Care (anti-aging) permanente kleuring zonder ammonia) en Framcolor BOLD (vijftien trendy crazytinten). Sterk punt van de kleurlijnen is de dubbele concentratie kleurpigmenten, waardoor je een lang houdend resultaat krijgt met uitzonderlijke glans. Je kunt met lage volumes werken, bij 3% volume is de kleur al grijs dekkend. De verzorgingslijn Morphosis gaat verder dan haarverzorging alleen, de lijn pakt ook haar- en hoofdhuidproblemen aan.

Het is op natuurlijke basis en bevat mediterrane ingrediënten, zoals zonnebloemzaadolie, arganolie, vijgenextract en hyaluronzuur. De stylinglijn BY is een compacte lijn van zesentwintig producten, die duidelijk laten zien waar ze voor staan en welke stevigheid ze geven.;

Het zijn fijne producten waarmee je als kapper aan alle stylingwensen kunt voldoen en die de retail stimuleren.

Namens Cosmetic Haircare hoop ik  van harte een keer kennis met je te maken binnen Capelli Milano. Je kunt er van op aan dat je jouw vak met veel gepassioneerde stylisten binnen een selecte sterke club kunt gaan delen.

Met vriendelijke groeten,

Stephanie le Blanc

Eigenaar Cosmetic Haircare

           


Actueel
24

Feb

Manilla Filipijnen. Capelli Milano kleedt en stijlt de finalist voor Mister International Nederland
               Claudio Schoorstra.

--

Maart.

Bologna Italië. Training van OWAY en een bezoek aan de farm


Afspreken met Femke

Femke ten Hoven, 20 jaar beleeft het allround kappersvak al 3 jaar als haar grootste passie en werkt hard aan een eigen klanten kring. Femke wil ook haar eigen salon binnen Capelli Milano.  Bij Femke betaal je het studententarief van €28,00. Met hier en daar nog wat begeleiding en mogelijk wat meer van jouw tijd ga je hoe dan ook professioneel de salon weer uit. 

Vraag naar Femke!

(alleen voor nieuwe klanten)